Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Петруняк

Фб Петруняка

Понеділок, 8 листопада 2021, 11:29

Галицький нардеп Петруняк поміняв Зеленського на Разумкова

Євген Петруняк

Львівський нардеп від Слуги народу Євген Петруняк увійде в об'єднання Дмитра Разумкова.

Про це повідомив Дмитро Разумков на своїй сторінці у Фейсбуці.

Екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, якого 7 жовтня звільнили з цієї посади, оприлюднив список депутатів, які увійдуть до створеного ним міжфракційного об'єднання "Розумна політика".

У цей перелік, який складається з 23 депутатів, увійшов й нардеп від Слуги народу з Львівщини Євген Петруняк.

"Будь-яка політика має бути відкритою та чесною і базуватися саме на цих принципах. Тому щоб зняти будь-які маніпуляції, публікую лист про створення МФО та перелік депутатів, що увійшли до складу об'єднання" – написав Разумков.

Зазначимо, Євген Петруняк балотувався на позачергових парламентських виборах-2019 під номером 90 від партії Слуга народу як безробітний та був обраний народним депутатом 9 скликання.

За освітою Петруняк – адвокат, працював директором адвокатської компанії ПП "Лекс – К" та входить до Ради адвокатів Львівської області. У 2010 році балотувався до Львівської міської ради від "Української соціал-демократичної партії" за мажоритарним округом, а Верховній Раді 4 скликання був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата Олександра Гудими.

У 2020 році Петруняк купив іномарку Audi A6 за мільйон гривень та зібрав ще 5,8 мільйона гривень готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.