Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Вівторок, 9 листопада 2021, 12:17

На Львівщині 55% освітян повністю вакцинувались від Covid-19

вакцинація на Львівщині

Станом на сьогодні у області повністю вакцинували 55,6% працівників закладів освіти.

Про це сьогодні, 8 листопада, під час сесії Львівської обласної ради повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Станом на сьогодні у Львівській області двома дозами вакцинували від коронавірусу 55,6% працівників закладів освіти, натомість повністю щеплені від коронавірусу 73,2% працівників медичних установ області.

Загалом у Львівській області повністю вакцинували 37% мешканців, а впродовж останнього тижня щоденно у області роблять щеплення від 18 до 23 тисяч осіб.

У області працюють 183 пункти щеплення та 23 центри вакцинації, а лідирують за темпами вакцинації Львівській і Стрийський райони.

Додамо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки. Через це у Львові вирішили закрити всі заклади культури, натомість ресторанам й салонам краси дозволили працювати за умови повної вакцинації працівників та відвідувачів.

Крім цього, з 8 листопада всіх невакцинованих працівників закладів освіти розпочали відсторонювати від роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.