Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська поліція

Вівторок, 9 листопада 2021, 16:47

Львівська поліція зустріне нелегальних мігрантів з Білорусі стрункими щитами

львівська поліція

Очільник Нацполіції Львівщини заявив, що область готова до можливого напливу нелегальних мігрантів з Білорусі.

Сьогодні, 9 листопада, під час сесії Львівської обласної ради керівник Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський, відповідаючи на запитання депутата від фракції Свобода Едуарда Леонова, повідомив, що львівська поліція готова до ситуації з напливом мігрантів з Білорусі.

Зокрема, Леонов заявив, що щодня погіршується ситуація із нелегальними мігрантами на кордоні між Білоруссю та Польщею, однак існує інформація, що "режим самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка планує також перекидати нелегалів і в Україну" для того, щоб вони продовжували "штурмувати" польські кордони, але вже з української сторони.

"Ми закликаємо львівську поліцію готуватися до такого можливого розвитку подій щодо нелегальних мігрантів" – наголосив Леонов.

Натомість Шляховський відповів, що Нацполіція Львівщини готова до "будь-яких проявів і не лише такого характеру".

Нагадаємо, з 16 лютого цього року управління Національної поліції у Львівській області очолив Олександр Шляховський, уродженець Кіровоградської області. Його призначили керівником поліції Закарпаття у березні 2020 року, а у 2019 році він був заступником начальника ГУ Національної поліції в Київській області.

Згідно із його декларацією про доходи за 2019 рік, Шляховський отримав 365 тис. грн доходу та їздить на двох іномарках, власниками яких є інші особи. Його дружина володіє 6 земельними ділянками та двома квартирами на Київщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.