Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Середа, 10 листопада 2021, 10:33

У одному із пологових будинків Львова відкриють пункт вакцинації

вакцинація на Львівщині

У пологовому на вулиці Мечникова відкриють тимчасовий пункт вакцинації від Covid-19.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У міському пологовому клінічному будинку №1, що на вул. Мечникова, відкриють пункт вакцинації від коронавірусу, де щеплюватимуть вакциною Pfizer.

Зокрема, пункт вакцинації у пологовому запрацює з 12 листопада, із 12.00 до 17.00 год.

Як розповіла керівниця міського пологового будинку №1 Людмила Шекета, пункт вакцинації допоможе вагітним жінкам уникнути очікування на вакцинацію у загальних чергах, а також забезпечить супровід лікаря акушер-гінеколога та інших необхідних спеціалістів.

"Вагітні і післяпологові жінки зможуть отримати консультацію та необхідне обстеження до чи після вакцинації, якщо виникне необхідність – бути під наглядом лікаря. Адже у нас є всі необхідні спеціалісти" – зазначила Людмила Шекета.

Нагадаємо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки. Через це у Львові вирішили закрити всі заклади культури, натомість ресторанам й салонам краси дозволили працювати за умови повної вакцинації працівників та відвідувачів.

Додамо, з вересня в Україні запровадили Covid-сертифікати для вакцинованих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.