Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Середа, 10 листопада 2021, 12:27

В Україні знищили 500 тисяч доз вакцини AstraZeneca

вакцинація на Львівщині

Вакцину утилізували через закінчення терміну придатності.

Про це повідомляє LIGA.net.

Міністерство охорони здоров'я наприкінці жовтня утилізувало 500 тисяч доз вакцини від коронавірусу AstraZeneca через закінчення терміну придатності.

Станом на 1 листопада в Україні залишалося близько 500 тисяч доз AstraZeneca, термін придатності яких закінчувався 31 жовтня, тому їх вилучили із пунктів та центрів вакцинації.

У Міністерстві охорони здоров'я пояснили, що інформація про точну кількість прострочених доз буде відома після перерахунку всіх препаратів.

Наразі в Україні доступні ще сотні тисяч доз вакцини AstraZeneca, термін придатності яких спливає за кілька тижнів. До цього часу нею надалі вакцинуватимуть.

Нагадаємо, на Львівщині протермінували близько 40 тисяч доз вакцини AstraZeneca й передали на централізовані склади для утилізації. мешканці області найчастіше щеплюються вакциною Pfizer, на другому місці – Coronavac, а AstraZeneca – найрідше.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.