Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Середа, 10 листопада 2021, 15:06

Влада забула про головних інвесторів країни – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Лише тоді, коли влада поставить у рівні умови іноземних і українських інвесторів, національний інвестор буде захищеним.

Про це напередодні в коментарі УНН розповів народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

На думку політика, зараз лише іноземні інвестори мають преференції щодо своєї роботи в Україні, а вітчизняні – мають самі захищати свої інтереси.

«В Україні очевидно є перекіс у ставленні влади до національного та іноземного інвестора. Ми тут їм, іноземним інвесторам, створюємо закони про інвестиційних «нянь», робимо преференції, забуваючи, що найбільшими інвесторами в країні за останні роки є внутрішні компанії… Саме тому ми вимагаємо, щоб влада врешті переглянула свою позицію і поставила всіх у рівні умови», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Він також нагадав, що наразі для захисту прав іноземного інвестора в Україні навіть створена спеціальна парламентська тимчасова слідча комісія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.