Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Стуса

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 15 листопада 2021, 16:53

На вулиці Стуса встановили пристрій автофіксації порушень ПДР

вул. Стуса

На вулиці Стуса біля трамвайної зупинки "Стадіон Україна" запрацював прилад вимірювання швидкості.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У Львові на вулиці Стуса біля трамвайної зупинки "Стадіон Україна" запрацював пристрій "Каскад", який фіксуватиме порушення правил дорожнього руху.

Як заявив депутат Львівської міськради від ВАРТА, голова комісії транспорту Ігор Зінкевич, раніше на цій вулиці водії часто ігнорували правила дорожнього руху, через що траплялися нещасні випадки. Тому він на прохання місцевих мешканців звернувся до першої заступниці міського голови Львова Ірини Маруняк з проханням встановити на цій ділянці камеру фіксації порушень правил дорожнього руху.

У міській раді таку ініціативу підтримали та також встановили дорожні знаки, які сповіщатимуть про наявність пристрою.

"На цій ділянці дороги дійсно існує можливість розігнати авто до великої швидкості, що ставало причиною не одного ДТП. Відтак, люди не могли безпечно переходити дорогу на пішохідних переходах, чимало нещасних випадків ставалось через зіткнення автівок з трамваями. Тож обмежити швидкість, та встановити камери контролю – це єдине правильне рішення, яке дозволить подбати про безпеку дорожнього руху на вулиці Стуса" – наголосив Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, перевищення швидкості більш ніж на 20 км, та менше, ніж на 50 км передбачає штраф у розмірі 340 гривень. При перевищенні встановлених обмежень швидкості руху більш як на 50 км/год штраф становить 1700 гривень. Загалом, у межах міста встановлено вже п’ять таких камер, а на трасах Львівської області – ще 19.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.