Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 16 листопада 2021, 15:40

Облрада Львівщини продає комунальне приміщення на вулиці Шевченка у Львові

Львів

Депутати виставлять на аукціон нежитлове приміщення на вул. Т. Шевченка, 311 у Львові.

Сьогодні, 16 листопада, на сесії Львівської обласної ради депутати знесли зміни до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад області, що підлягають приватизації у 2021 році способом аукціону.

"За" проголосували 46 депутатів.

Загалом цьогоріч планують продати з аукціону нежитлове приміщення на вул. Т. Шевченка, 311 у Львові загальною площею 50,1 м². Загалом йдеться про приміщення вагової, яке перебуває в оренді ТзОВ "Світовир інжиніринг" до 30 вересня 2022 року.

Орендна плата становить 1006,16 грн у місяць.

Усі кошти від приватизації скерують на наповнення дохідної частини обласного бюджету, це й є основною метою продажу цього приміщення.

Нагадаємо, у квітні цього року облрада дозволила виставити на продаж 7 комунальних приміщень: 4 у Львові, а по 3 – у Буську, Стрию та Городку. Натомість у вересні депутати вирішили продати спорткомплекс із артезіанською свердловиною у селі Розлуч..

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.