Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 19 листопада 2021, 12:34

На вулиці Тракт Глинянський збудують два житлові комплекси

будівництво у Львові

Виконком дозволив збудувати на вул. Тракт Глинянський, 152 два каскадні 9-поверхові житлові комплекси та школу.

Сьогодні, 19 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Провесінь-Агроінвест" двох багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та даховою котельнею на вул. Тракт Глинянський, 152 у Львові.

Нові житлові комплекси збудують на земельній ділянці, площею 39,3975 га, що перебуває у комунальній власності та передбачена для будівництва і обслуговування житлового кварталу змішаної забудови.

Згідно із містобудівною документацією, багатоповерхівки будуть каскадними та займатимуть площу 1568 м² й 1640 м² відповідно: одна багатоповерхівка складатиметься із 10 частин, висотою від 13,25 до 32,4 метрів та матиме від 4 до 9 поверхів, а друга – із 10 частин, висотою від 19,55 до 32,34 метрів та матиме від 6 до 9 поверхів.

Крім цього, тут облаштують майданчики для занять спортом, для відпочинку та дитячий майданчик.

"Це частина житлового кварталу. Згідно із детальним планом території, із дворівневим підземним паркінгом й іншою інфраструктурою" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Також у новому житловому кварталі забудовник повинен звести школу. Члени виконкому зобов'язали його розпочинати будівництво із школи, а потім вже пристувати до зведення житлових багатоповерхівок.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 – зона
багатоповерхової житлової забудови (5-9 поверхів), зона ТР-2 – зона
транспортної інфраструктури (вулична мережа) відповідно до детального плану території у районі вул. Тракт Глинянський.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Провесінь-Агроінвест" зареєстроване з 2007 року у Львові за адресою майбутнього будівництва, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є львів'янин Тарас Квасниця, мешканець села Холодновідка Львівського району Павло Власюк та ТзОВ "Будівельна компанія "Нове місто", власниками якої є Павло Власюк і офшорна компанія – пайовий венчурний недиверсифікований закритий інвестиційний фонд "Скриня" ТзОВ "Компанія управління активами "Приват Капітал".

Тарас Квасниця є власником ТзОВ "Укрексімторг" (гуртова торгівля продуктами, напоями та тютюном), ТОВ "Молочні ріки" (розведення великої рогатої худоби), а також будфірми ТзОВ "Гіацинт-Люкс".

Павло Власюк дотичний до бізнесмена і екс-нардепа від Свободи Ігоря Кривецького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.