Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 19 листопада 2021, 15:18

На вулиці Угорській зведуть багатоповерховий офісний центр

будівництво у Львові

Виконком дозволив збудувати на вул. Угорській, 14 офісний центр на 8 поверхів.

Сьогодні, 19 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Компанія Техно-Дизайн" офісної будівлі з вбудованим підземним паркінгом на вул. Угорській, 14 у Львові.

Новий офісний центр збудують на земельній ділянці, площею 0,1651 га, що перебуває у комунальній власності та передбачена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, новий офісний центр матиме висоту 33 метри, що становитиме вісім поверхів, та займатиме площу у 700,28 м². Також передбачений підземний двоповерховий паркінг. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%. 

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть офісну будівлю, належать до зони Г-6 – зона об’єктів торгівлі відповідно до детального плану території, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською (у тому числі території колишнього ДВО "Полярон").

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Компанія Техно-Дизайн" зареєстрована у Львові з 2005 року на місці будівництва, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власницею фірми є львів'янка Галина Суховолець, яка також є засновницею обслуговуючого кооперативу "Альянс-10".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.