Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. І. Франка, 58

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 19 листопада 2021, 15:49

Львівські редемптористи нарешті збудують на Франка щось інноваційне

вул. І. Франка, 58

У місті проведуть архітектурний конкурс на кращий проєкт будівництва центр соціальних інновацій для УГКЦ.

Сьогодні, 19 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення оголосити та провести Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію реконструкції нинішньої нежитлової будівлі з надбудовою під центр соціальних інновацій на вул. І. Франка, 58 у Львові.

Згідно з документом, управління архітектури та урбаністики Львівської міськради спільно з релігійною організацією "Львівська провінція Згромадження Найсвятішого Ізбавителя (Редемптористи) Української Греко-Католицької Церкви" повинне оголосити відкритий архітектурний конкурс, розробити його програму та умови, затвердити склад журі, головою якого буде головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

У цій одноповерховій будівлі, яка належить до монастирського комплексу оо. Редемптористів, для збереження традиційного середовища історичного ареалу міста, планують розмістити центр соціальних інновацій УГКЦ.

Призовий фонд конкурсу складає 180 000 грн. Премії за перші 3 призові місця становитимуть:

- перше місце – 90 000 грн;

- друге місце – 60 000 грн;

- третє місце – 30 000 грн.

Нагадаємо, наприкінці жовтня цього року виконком дозволив релігійній громаді ПЦУ збудувати на вул. Тракт Глинянський церкву, проте зобов'язав оголосити архітектурний конкурс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.