Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовква

wikimapia.org

Субота, 20 листопада 2021, 15:30

Муравський очолив ЖКГ Жовкви

Жовква

Жовківська міська рада вчора погодила призначення Ігоря Муравського начальником комунального підприємства "Жовківське міське виробниче управління житлово-комунального господарства".

За це рішення проголосували 15 депутатів, проти – 1, утримались – 8 депутатів.

Ігор Муравський у виступі наголосив на тому, що Жовківське міське виробниче управління ЖКГ не має заборгованостей по сплаті платежів, а також по виплаті заробітної плати.

"За останні три місяці ми здійснили огляд та ремонт бруківки на площі Вічевій, провели роботи по відновленні вуличного освітлення міста. Щоденно контролюємо очищення контейнерів та майданчиків і слідкуємо за ліквідацією аварійних ситуацій по очищенні каналізаційних мереж", – розповів він.

Міський голова Жовкви Олег Вольський відзначив, що Ігор Муравський на посаді начальника підприємства здатний змінити ЖКГ міста в позитивному напрямку.

"За період, що Ігор Васильович є в. о. начальника комунального підприємства бачимо, як багато роботи було зроблено. Він показав ефективність управління підприємством, що лише змінює Жовкву на краще", – зазначив Вольський.

Перед тим Ігор Муравський був в. о. начальника комунального підприємства Жовківське міське виробниче управління ЖКГ. Раніше він працював директором ТзОВ "Екосвіт-Сервіс.

Ігор Муравський також активно займався громадською та політичною діяльністю. У 2015 році був обраний депутатом Жовківської райради від партії УКРОП. У 2019 році балотувався до парламенту як самовисуванець. Тоді ж Олег Вольський був довіреною особою кандидата Ігоря Муравського.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.