Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Водоканал Плюс

roda.in.ua

Понеділок, 22 листопада 2021, 14:36

Водоканал Плюс інвестує майже 90 тис грн в реконструкцію постачання води

Водоканал Плюс

Комунальне підприємство Водоканал Плюс, яке займається водопостачанням та водовідведенням у Стрийському  районі, планує інвестувати у 2022 році 89,5 тис. грн у реконструкцію та модернізацію системи водопостачання. 

Про це йдеться в Інвестиційній програмі дій на 2022 рік КП Водоканал Плюс, яку планує затвердити виконком Стрийської міськради 2 грудня.

Загальна сума інвестицій, відповідно до запропонованої програми, сягатиме 89,5 тисяч грн.

З цієї суми на заходи щодо забезпечення технологічного та комерційного обліку ресурсів виділять 18,7 тис. грн, а на заходи зі зниження питомих витрат, а також втрат ресурсів, відповідно – 70,8 тис. грн. 

Засновником КП Водоканал Плюс є Стрийська міськрада. Підприємство зареєстровано у селі Дашава Стрийського району. У 2021 році Водоканал плюс уклав договорів з бюджетними установами на суму 84 956 грн. Про це свідчать данні аналітичної системи YouControl.

Нагадаємо, що з 1 січня 2022 року тарифи КП Стрийводоканал на водопостачання зростуть на 8%, а на водовідведення — на 16%.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.