Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Повітряна, 99

google.com.ua

Вівторок, 23 листопада 2021, 11:51

Фірма екс-керівника готелю Асторія придбала будівлю залізничної ливарні у Львові

вул. Повітряна, 99

Укрзалізниця продала будівлю ливарні за два мільйонів гривень, під час торгів вартість якої зросла у понад 40 разів.

"Укрзалізниця" продала у системі ProZorro будівлю ливарні, що знаходиться на вул. Повітряна, 99 у Львові, площею 33,8 м². Йдеться про ливарню, яка знаходиться біля дорожньої поліклініки Львівської залізниці.

Аукціон стартував 19 листопада, участь у ньому взяли 21 компаня та підприємці. Переможцем обрали ТзОВ "Бельжік Апартментс", що запропонувало найвищу ціну у 2 000 200 грн. Додамо, початкова вартість закупівлі становила 46 732,66 грн.

Закупівля складалася із:

- комплекс об’єктів загальною площею у 1730,4 кв.м: корпус 1 площею 1142,5 кв.м, корпус 2 площею 401,8 кв.м, склад площею 186,1 кв.м з огорожами і естакадою на вул. Вільде, 41 (сюди входять: будівля пульмонологічного відділення, будівля хірургічного відділення, будівля продовольчого складу);

- будівля дерматологічного відділення на вул. Ніщинського, 2 площею 542,7 кв.м.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Бельжік Апартментс" зареєстроване з 2013 року у Львові, займається діяльністю у сфері архітектури, будівництвом будівель та купівлею та продажем власного нерухомого майна. Власником фірми є мешканець Дрогобича Юрій Дашко, який також воолдіє ТЗОВ "Львівський автоцентр "Камаз" та був директором львівського готелю "Асторія".

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" продала відділення залізничної лікарні у Львові за 60 млн грн новоствореній львівській фірмі, власниця якої дотична до Олександра Свіщова, батька депутата Львівської обласної ради від Європейської Солідарності Віталія Свіщова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.