Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валерій Веремчук

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 23 листопада 2021, 13:44

Для відремонтованої дитячої кардіохірургії доставили багатофункціональні ліжка – Веремчук

Валерій Веремчук

У Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги відремонтували блок дитячої кардіохірургії.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

За словами депутата Львівської міської ради від ВАРТА, голови комісії охорони здоров'я та соціального захисту, керівника Народної Самооборони Львівщини Валерія Веремчука, за кошт небайдужих підприємців у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги відремонтували блок дитячої кардіохірургії.

Це 6 палат для маленьких пацієнтів із серцевими патологіями, де вони та їхні рідні зможуть перебувати до та після операцій.

Веремчук розповів, що це вже третє надходження від благодійників з Австрії. Попереднього разу ліжка розмістили в інсультному відділенні 8-ї лікарні та у дорослій кардіології ЛШМД.

"Це не звичайне лікарняне ліжко, воно сучасне, багатофункціональне, коштує майже 30 тисяч гривень. Наші багаторічні друзі, священник Тарас Шагала з Австрії у співпраці з Карлом Біндером допомагають нам у цьому. Також вдячний нашому партнеру компанії "Міст", яка займається доставлянням та логістикою. Насправді спільними зусиллями ми крок за кроком покращуємо якість надання послуг у наших медичних закладах. Це взаємопов'язані речі. Адже коли є нові ліжка, то також постає питання ремонту приміщень, оснащення новим медичним обладнанням. Відтак з бюджету розвитку міста цього року виділено рекордні 440 млн грн на ці потреби" – наголосив Валерій Веремчук.

Зазначимо, нещодавно сучасні багатофункціональні ліжка та медичне устаткування отримала також Стебницька міська лікарня Дрогобицької міськради. 

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.