Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація

strilky-gromada.gov.ua

Вівторок, 23 листопада 2021, 15:30

Стрілківська сільрада замовить виготовлення ДПТ для нового курорту за майже 200 тисяч

візуалізація

Стрілківська сільська рада замовить розроблення детального плану території курортної зони "Смеречка" за майже 200 тис. грн. у львівської фірми.

У п'ятницю, 19 листопада, Стрілківська сільська рада у системі ProZorro провела аукціон на розроблення детального плану території курортної зони "Смеречка".

Участь в аукціоні взяли ТОВ "Інститут геоінформаційних систем", яке запропонувало ціну у 197 800 грн, та ТОВ "Проектне об'єднання "Укрзахідурбанізація", з ціною у 199 000 грн. Переможцем стало ТОВ Інститут геоінформаційних систем, наразі йому повідомили про намір укласти договір.

Відповідно до тендерної документації, переможець має розробити детальний план території курортної зони "Смеречка" на території Стрілківської сільської ради за межами населених пунктів Самбірського району Львівської області та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки з топографо-геодезичною зйомкою до кінця цього року. 

Територія під виготовлення топографічної основи для курортної зони має орієнтовну площу 20 га, а загальна площа топографо-геодезичного знімання та проекту землеустрою складає 47 га.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ Інститут геоінформаційних систем зареєстровано у 2003 році у Львові, основний вид діяльності − діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Керівник − Андрій Ямелинець, а засновники − Андрій Ямелинець та Володимир Баб'як.

Зазначимо, 13 серпня відповідно до розпорядження голови Львівської ОДА Максима Козицького на розроблення детального плану території земельної ділянки курортної зони "Смеречка" виділили 200 тис. грн.

Нагадаємо, у квітні готелю Edem resort Medical and Spa, що у селі Стрілки, вперше присвоїли категорію "5 зірок".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.