Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

kamienczanka.livejournal.com

Вівторок, 22 січня 2013, 17:28

Заповідник "Тустань" отримав премію від львівських археологів

Сьогодні, 22 січня, керівництво Львівського відділення ВГО "Спілки археологів України" вручило дві щорічні премії – премію імені Ярослава Пастернака та премію "Золотий стилос". 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівського відділення "Спілки археологів України". 

Зокрема, заповідник "Тустань" отримав премію імені Пастернака за діяльність у галузі археологічних досліджень, збереження та популяризації археологічної спадщини України.

За словами голови Львівського відділення Тараса Миляна, саме завдяки багаторічній роботі працівників заповідника "вдалося зберегти та популяризувати унікальний наскельний комплекс, пам'ятку археологічної спадщини національного значення "Фортеця Тустань" у с. Урич Сколівського району". 

Цьогорічну журналістську премію «Золотий стилос» за популяризацію археологічної спадщини та давньої історії отримала головний редактор Інтернет-видання «Новий Погляд» Наталя Чиж.

Водночас, за словами Ігоря Гулика, головного редактора «Львівської газети» та голови журі з присудження премії, окремої уваги та відзнаки також заслуговують і роботи двох інших претендентів на премію – Анни Новик (інформаційна агенція «Гал-інфо») та Андрія Бурди (газета «Львівська Пошта»).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.