Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стрийська лазня

mapio.net

Середа, 24 листопада 2021, 13:27

Аудитори виявили порушення у діяльності лазні в Стрию на суму майже 130 тисяч

Стрийська лазня

Фінансовий аудит діяльності міської лазні Стрийського комбінату комунальних підприємств виявив порушень на суму 124 586 гривень.

Фінансовий аудит діяльності міської лазні Стрийського комбінату комунальних підприємств, який провів відділ внутрішнього контролю Стрийської міської ради, виявив порушень на суму 124 586 гривень.

Про це йдеться у звіті Стрийського міського голови Олега Канівця за час перебування на посаді.

Перевірка також виявила фінансові порушення на загальну суму 556,7 тис. грн у діяльності комунальних підприємств міськради, які перебувають в стані припинення: УК Надія, УК Світанок, УК Мрія та УК №4.

У роботі управлінням культури, молоді та спорту Стрийської міської ради виявили порушення у використанні коштів, призначених на утримання народних домів, на суму 111 389 грн.

Аудитори міськради серед іншого добилися відшкодування в сумі 70,5 тис. грн для КНП Стрийська міська стоматполіклініка. Кошти були повернені в результаті перевірки правильності використання бюджетних коштів та дотримання штатної дисципліни, - зазначено у звіті. 

25 листопада відбудеться публічний звіт міського голови Стрия Олега Канівця за час перебування на посаді. Олег Канівець в жовтні 2020 році переміг на виборах міського голови Стрия. 19 листопада 2020 року він склав присягу міського голови.

За даними Опендатабот, з липня 2021 року в стані припинення  перебувають комунальні підприємства Стриської міськради: УК Надія, УК Світанок, УК Мрія та УК №4.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.