Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівгаз

Середа, 24 листопада 2021, 16:14

Львівгаз перевірять на дотримання ліцензійних умов через скарги споживачів

Львівгаз

НКРЕКП перевірить "Львівгаз" через велику кількість скарг на неврахування показників приладів обліку газу.

Про це повідомляє Термінал.

Сьогодні, 24 листопада, на своєму засіданні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг прийняла рішення провести позапланові виїзні перевірки "Львівгазу" та ще 25 компаній-операторів газорозподільних мереж за зверненнями споживачів.

Зокрема, перевірки вирішили провести через надходження великої кількості скарг на неврахування показників приладів обліку газу.

Загалом перевірять на дотримання ліцензійних умов компанії: "Вінницягаз", "Волиньгаз", "Дніпрогаз", "Дніпропетровськгаз", "Донецькоблгаз", "Житомиргаз", "Запоріжгаз", "Івано-Франківськгаз", "Київоблгаз", "Кіровоградгаз", "Кременчукгаз", "Криворіжгаз", "Лубнигаз", "Львівгаз", "Маріупільгаз", "Миколаївгаз", "Одесагаз", "Полтавагаз", "Рівнегаз", "Сумигаз", "Харківгаз", "Харківміськгаз", "Херсонгаз", "Хмельницькгаз", "Чернівцігаз" і "Чернігівгаз".

Зазначимо, ще 3 листопада НКРЕКП вирішила провести перевірки 25 регіональних газорозподільних компаній через велику кількість скарг на ці компанії (неврахування обсягів споживання газу, відсутність корегування показників).

Нагадаємо, у липні НКРЕКП оштрафувала АТ "Львівгаз" на 425 тисяч за порушення прав споживачів та зобов’язала врегулювати усі виявлені під час перевірки порушення. А у квітні АМКУ оштрафував АТ "Львівгаз" на 75 мільйонів гривень за зловживання монополією. У березні посадовців "Львівгазу" викрили на махінаціях із використанням газу та створенням боргів споживачам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.