Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Стрийська дамба

explorer.lviv.ua

Четвер, 25 листопада 2021, 11:20

Канівець просить САД збудувати надземні пішохідні переходи на дамбу річки Стрий

Стрийська дамба

Стрийська міська рада звернулась до Служби автомобільних доріг (САД) щодо внесення будівництва надземних пішохідних переходів на дамбу річки Стрий до плану дорожніх робіт на 2022 рік.

Про це йдеться у звіті Стрийського міського голови Олега Канівця за час перебування на посаді.

Надземні переходи пропонується збудувати з вулиці Шашкевича та з вулиці О. Ольжича.

Будівництво цих переходів, на переконання міських чиновників, створить комфортні умови для мешканців Стрийської територіальної громади та вбереже їх від транспортних пригод на дорозі загального користування державного значення М-06 Київ-Чоп.

Стрийська міськрада запропонувала САД також включити в план робіт та передбачити фінансування на 2022 рік наступні об’єкти доріг загального користування державного значення: виготовлення ПКД розміщення кільцевої розв'язки та влаштування додаткової смуги руху на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп на км 614+630 міста Стрий, облаштування освітлення проїжджої частини дороги М-06 Київ-Чоп на ділянці км 613+450 – км 616+900 та облаштування освітлення пішохідного переходу у селі Угерсько, а також влаштування додаткової смуги руху транспортних засобів дороги М-06 Київ-Чоп на км 614+630 м. Стрий (біля кільцевої розв'язки).

Нагадаємо, сьогодні відбудеться публічний звіт міського голови Стрия Олега Канівця за час перебування на посаді. Олег Канівець в жовтні 2020 році переміг на виборах міського голови Стрия. 19 листопада 2020 року він склав присягу міського голови.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.