Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вивіска у Львові

Четвер, 25 листопада 2021, 12:28

У Львові на бордах про кошти з міського бюджету пропонують вказувати напис про платників податків

вивіска у Львові

Львівські депутати вигають від міськради на всіх інформаційних матеріалах про  використання коштів міського бюджету вказувати фразу "за кошти платників податків".

Сьогодні, 25 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати звернулися до міського голови Львова Андрія Садового з проханням на всіх інформаційних матеріалах і бордах, які відображають інформацію про діяльність, що фінансується коштом платників податків Львівської МТГ, додавати напис "за кошти платників податків", розмір якого не має бути меншим, ніж 25% від площі інформаційного матеріалу.

Зокрема, депутати пропонують внести зміни до "Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Львові" та "Порядку розміщення малих архітектурних форм (вивісок) у м. Львові".

"Важливо закарбувати в розумінні органів місцевого самоврядування, політиків та у свідомості всієї громади міста Львова, що немає коштів "міської ради" чи "підтримки міської ради", а є лише кошти платників податків. Роботу, яку чиновники повинні виконувати у щоденному режимі не повинно представляти як особисте досягнення окремо взятих людей. Не потрібно створювати у мешканців хибне враження щодо джерела фінансування та можливість до спекуляцій на тему виділення коштів та той чи інший об'єкт" – наголосив депутат Львівської міськради від Європейської Солідарності Володимир Марусяк.

За його словами, у місті потрібно запроваджувати культуру поваги до платників податків та раціонально використовувати ці надходження.

Додамо, раніше Варіанти дослідили світ вивісок львівських крамничок, кафе, ресторанів і перукарень у статті "Львів вивісковий".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.