Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цементні заводи CRH

CRH

Прес-реліз,   Понеділок, 29 листопада 2021, 14:00

Ребрендинг цементних заводів CRH в Україні

цементні заводи CRH

З 22 листопада цементні заводи CRH в Україні працюють під новим брендом CEMARK.

Про це повідомляє служба маркетингу та комунікацій CRH в Україні.

З понеділка, 22 листопада, цементні заводи CRH в Україні – АТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПрАТ «Миколаївцемент» – працюють під новим брендом CEMARK.

Ребрендинг цементних заводів CRH в Україні пов’язаний зі зміною глобальної структури брендингу підприємств CRH – перехід CRH від бренду холдингової компанії до глобального корпоративного бренду. Згідно цієї структури, всі виробничі підприємства групи здійснюють свою діяльність під власними локальними брендами, а свою приналежність до CRH демонструють через допис A CRH COMPANY. Вона наочно відображає одну з ключових цінностей групи – працюємо локально, але діємо як єдина компанія.

«Для нашої компанії це історичний момент – ми вступаємо на шлях створення сильного національного бренду із власною українською спадщиною. Для нас це не лише зміна назви та логотипу. Працюючи над новим брендом наших цементних заводів, ми визначили нашу місію в Україні – разом із партнерами ми закладаємо надійний фундамент сталого розвитку України. Водночас, залишаючись у складі CRH, ми й надалі у своїй діяльності дотримуємося принципів сталого розвитку з фокусом на наші пріоритетні напрямки – охорона праці й безпека, захист довкілля, працівники, ділова етика та підтримка місцевих громад» – зазначає керуючий компаніями CRH в Україні Фредерік Обе.

22 листопада відбулася офіційна презентація нового бренду працівникам заводів та комунікація стейкхолдерам, а також запрацював новий сайт. Підприємства вже почали використовувати новий логотип на документах, протягом наступних кількох місяців на заводах замінять усі вивіски, а з січня 2022 року цемент фасуватимуть у мішки під новим брендом CEMARK.

Довідка

CRH – це провідна міжнародна диверсифікована група компаній-виробників будівельних матеріалів. На 3100 підприємствах холдингу в 29 країнах світу зайнято близько 76 600 чоловік. Це найбільший виробник будівельних матеріалів в Північній Америці і Європі. Компанія також представлена в Азії.

CRH виробляє і поставляє будівельні матеріали, продукти та інноваційні рішення, які застосовуються в реалізації як великих інфраструктурних проєктів, так і будівництві комерційної і житлової нерухомості.

Детальніше про компанію можна дізнатися на сайті.

CEMARK об’єднує цементні заводи CRH в Україні – АТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПрАТ «Миколаївцемент».

АТ «Подільський цемент» (м. Кам'янець-Подільський, Хмельницька область, Україна) – один із найбільших виробників цементу не лише в Україні, а й у Європі. Завод діє з 1970 року, а з 1999 року входить до складу Групи CRH. У 2011 році на заводі ввели в експлуатацію одну з найбільших у Європі печей для випалювання клінкеру сучасним, більш екологічним, сухим способом. Він використовується для виробництва цементу на всіх підприємствах CEMARK.

ТОВ «Цемент» (м. Одеса) – лідер на Одещині та активно розвиває ринки сусідніх регіонів. Ключові переваги підприємства – своєчасна доставка продукції автотранспортом та клієнтоорієнтований сервіс – дозволили підприємству забезпечити репутацію надійного партнера. Завод почав роботу в 1965 році, а в кінці 2011 року увійшов до складу CRH.

ПрАТ «Миколаївцемент» – один із основних виробників цементу у західній Україні. Завод діє з 1950 року. У 2013 підприємство придбала Група CRH.

Окремий напрямок бізнесу CRH в Україні  — виробництво бетону та залізобетонних виробів. Білоцерківський завод ЗБК PoliBeton Energo  є спеціалізованим підприємством, яке виробляє опори для ліній електропередачі. Бетонний вузол PoliBeton на півночі Одеси увійшов до CRH у 2020 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.