Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Турківська міськрада

wikimapia.org

Понеділок, 29 листопада 2021, 15:01

У Турці з бюджету міста виділили понад півтора мільйони гривень на трактор для прибирання вулиць

Турківська міськрада

Турківська міськрада купила за 1,6 мільйона гривень у києвської фірми трактор з обладнанням для прибирання міста.

Турківська міська рада Самбірського району провела тендер у системі ProZorro на придбання трактора в комплекті з навісним обладнанням для прибирання міста.

Аукціон стартував 31 серпня, участь у ньому взяли ТОВ "Укравтозапчастина" та ТОВ "ТД Будшляхмаш", які запропонували надати трактор міськраді Турки за 1 649 808 грн і 1 650 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Укравтозапчастина", а початкова вартість закупівлі становила 1 650 000 грн.

Турківська міськрада отримала трактор та 22 жовтня повністю розрахувалася із переможцем торгів за рахунок міського бюджету.

Згідно із документом, міськрада придбала новий трактор в комплекті з таким навісним обладнанням: причіп, фронтальний навантажувач, щелепний ківш, відвал для снігу, щітка комунальна, розкидач піску, екскаваторне обладнання. 

Трактор (КИЙ 14102П) обійшовся міськраді Турки у 563 300 грн, причіп (тракторний двовісний самоскидний) – 141 650 грн, фронтальний навантажувач – 162 400 грн, щелепний ківш – 45 830 грн, відвал для снігу – 58 330 грн, щітка комунальна – 32 500 грн, розкидач піску – 150 000 грн, екскаваторне обладнання – 220 830 грн. Вартість всієї закупівлі без ПДВ становить 1 374 840 грн, з ПДВ – 1 649 808 грн.

 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Укравтозапчастина" зареєстроване у Києві з 2000 року, займається виробництвом машин і устатковання для сільського та лісового господарства. Фірма належить кіпрській компанії Vivacrest Limited та дніпровському ТзОВ "Салон-Магазин "Алеко" (власниками останньої є кіпрське ТОВ "Калвебб" та киянин Олександр Буланий).

Додамо, на виборах міського голови Турки у 2020 році переміг головний бухгалтер Турківської дитячо-юнацької спортивної школи "Юність" Ярослав Паращич від партії Громадянська позиція.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.