Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

Вівторок, 3 листопада 2020, 16:00

Белей, Гамар та Паращич очолять Броди, Самбір і Турку

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів на посаду голови Бродівської, Самбірської та Турківської ОТГ.

Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати виборів на посаду міського голови у Бродах, Самборі та Турці.

Зокрема, перемогу на виборах голови Бродівської ОТГ здобув чинний Бродівський міський голова Анатолій Белей, який йшов як самовисуванець. За нього проголосували 74,79% виборців, що становить 10073 голосів. Белей перебуває на посаді міського голови Бродів з 2010 року. 

Загалом на посаду міського голови Бродів претендували 6 осіб.

Мером Самбора знову стане чинний мер, самовисуванець Юрій Гамар. За нього проголосували 46,44% виборців, що становить 6311 голосів. На виборах у 2015 році Гамар балатувався у мери від політичної партії "Воля", з березня 2014 року він був головою ГО "Самооборона Самбірщини", до цього з 1992 року викладав фізичне виховання у "Самбірському технікумі економіки та інформатики".

Загалом на посаду міського голови Самбора претендували 10 осіб.

Турківську міську раду очолить головний бухгалтер Турківської дитячо-юнацької спортивної школи "Юність" Ярослав Паращич від партії "Громадянська позиція". За нього проголосували 27,1% виборців, що становить 2529 голосів. Натомість чинного мера Турки Геннадія Когута підтримали 6,31% виборців.

Загалом на посаду міського голови Турки претендували 11 осіб.

Додамо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.