Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Стрий

prozorro.sale

Понеділок, 29 листопада 2021, 17:03

Стрийська міськрада планує продати підвал за майже 300 тисяч

Стрий

Стрийська міська рада планує продати підвальне приміщення на вул. Коссака, 4в у Стрию, загальною площею 204,9 кв. м за 297 тис. грн.

Про це повідомила пресслужба Стрийської міськради.

Відділ з питань приватизації та управління комунальним майном Стрийської міської ради виставив на продаж у системі ProZorro підвальне приміщення на вул. Коссака, 4в у Стрию, загальною площею 204, 9 кв. м.

Аукціон стартує 17 грудня, а початкова вартість приміщення становить 297 тисяч грн без ПДВ.

Наразі підвал у задовільному стані. В приміщенні наявне електропостачання та проходять мережі водопостачання та каналізації. Будівлю, в якій розташований підвал, збудували у 1984 р., а в 2013-2017 рр. провели реконструкцію.  До реконструкції будівля в цілому була одноповерховою їдальнею з підвалом.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.