Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автотуризму у Львівській області

lvivlab.com

Понеділок, 29 листопада 2021, 16:05

Топ-3 найкращих місць для автотуризму у Львівській області

автотуризму у Львівській області

Власний автомобіль дає чимало переваг не лише в сенсі пошуку високооплачуваної роботи, але й в організації дозвілля.

Попри певне послаблення обмежень на поїздки до інших країн, потрапити за кордон нині набагато складніше, ніж до пандемії. Чудовим виходом з цієї ситуації стануть автомобільні подорожі Україною. А мешканцям нашої області пощастило особливо, оскільки на Львівщині є безліч місць, куди можна дістатися на авто.

Куди поїхати неподалік Львова?

Якщо ви тільки розглядаєте можливість придбання транспортного засобу для сімейних подорожей, то найкраще варто звернути увагу на вторинний ринок. Тих, кого цікавить продаж авто, Стрий запропонує величезний вибір машин, які можна купити дешевше, ніж у Львові та інших великих містах. Оцінити вибір можна на сервісі OLX, де ви без проблем знайдете авто з невеликим пробігом та у чудовому стані.

Отож розпочнімо оголошення списку Топ-3 місць для автомобільної подорожі у Львівській області:

1. Дрогобич – чимало мешканців області жодного разу не були у Дрогобичі. І це дещо дивує,  оскільки тут є на що подивитися. Центральна площа, Костел Святого Варфоломія, Солеварня, Церква Святого Юра та багато іншого порадують відвідувачів міста.

2. Східниця – доки всі їдуть до Трускавця, то ми порадимо відвідати Східницю. Це невелике містечко також славиться своїми цілющими джерелами, а ще первозданною природою. Немає нічого кращого за сімейний пікнік неподалік середньовічної фортеці Тустань.

3. Підгірці – Львівська область рясніє старовинними замками, але Підгорецький, мабуть, один із наймальовничіших. Поруч із ним ви зможете не тільки відпочити, але й зробити чималу кількість фотографій для соцмереж.

Головний плюс таких подорожей – вони коштуватимуть набагато дешевше за дорогі тури Європою, але водночас враження будуть не менш яскравими та незабутніми.

Куди ще завітати?

Якщо ви вже встигли побувати в одному зі запропонованих нами місць, то не варто сумувати. Адже поруч ще стільки краси. Коли ж ви об'їздите всю область вздовж і впоперек, то саме час звернути свій погляд на завоювання інших регіонів, наприклад, Луцька, Івано-Франківська та Чернівців. Україна – велика країна, тут завжди є куди їхати!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.