Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Східна

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 30 листопада 2021, 17:03

У Львові вимагають відремонтувати дорогу та замінити водогін на вулиці Східній

вул. Східна

Депутат звернувся до мера Львова з проханням замінити застарілий водогін на вул. Східній та відремонтувати вулицю.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У четвер, 26 листопада, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутат фракції Європейська Солідарність Назарій Бербека звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з проханням забезпечити заміну застарілого водогону та здійснити ремонт дорожнього покриття по вулиці Східній, передбачивши відповідні роботи у титульних списках на 2022 рік.

"До мене звернулися мешканці вулиці Східна щодо незадовільного дорожнього покриття та застарілого водогону. Люди обурені через те, що кожних два місяці на вулиці Східній розривають дорогу для ремонту застарілого водогону. Щоразу все зводиться до порушення дорожнього покриття, викопування великої ями, забивання дерев’яного кілка, закопування ями та часткового ремонту дороги. Проте дорожнє покриття не відновлюється у належний спосіб, окрім того, такі ремонти завжди супроводжуються відключенням води на декілька днів. І так уже протягом декількох років" – наголосив Назарій Бербека.

За словами депутата, львів’яни скаржаться на неодноразові звернення до ЛМКП "Львівводоканал" та Шевченківської районної адміністрації, які не дали результатів. Натомість, за кошти, що витрачаються щоразу на ремонт застарілого водогону, можна було зробити заміну всього водогону.

"У листі від 2020 року ЛМКП "Львівводоканал" повідомили мешканців-заявників, що буде розроблено проектну документацію на заміну застарілого водогону. Разом з тим, ремонт дороги по вулиці Східній не було включено до титульних списків. Прошу провести заміну застарілого водогону та здійснити ремонт дорожнього покриття по вулиці Східній, передбачивши відповідні роботи в титульних списках на 2022 рік" – заявив Бербека.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.