Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 3 грудня 2021, 11:34

У Львові затвердили показники проєкту бюджету на 2022 рік

Львів

Виконком ухвалив основні показники до проєкту бюджету Львівської ОТГ на 2022 рік.

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради схвалив основні показники до проєкту бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Доходи бюджету Львівської ОТГ на 2022 року прогнозують у 12,5 млрд грн, з яких 677 млн грн – бюджет розвитку.

Натомість видатки, за попередніми підрахунками, становитимуть 11 млрд грн. Профіцит загального фонду бюджету становитиме 1,3 млрд грн.

Граничний обсяг місцевого боргу затвердили у 1,6 млрд грн, а граничний обсяг гарантованого Львівською МТГ боргу – 3,9 млрд грн.

За словами директора департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олега Іщука, наразі проект бюджету Львівської ОТГ на 2022 рік мають розглянути постійні комісії депутатів Львівської міської ради, після цього документ з їхніми пропозиціями винесуть на затвердження виконкому та на сесію міської ради.

Нагадаємо, ще у листопаді Іщук заявляв, що найбільшу частину бюджету Львівської ОТГ на 2022 рік складуть видатки на утримання установ через збільшення цін на енергоносії, підвищенням стипендій у закладах профтехосвіти тощо.

Також у серпні виконком Львівської міськради схвалив прогнози бюджету Львова на наступні три роки. 

Додамо, доходи бюджету Львова на 2021 рік затвердили у 9,6 млрд грн, а видатки – 10,6 млрд грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.