Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львів, вул.стрийська

Неділя, 5 грудня 2021, 08:42

Тролейбус № 25 не курсуватиме в понеділок у Львові

львів, вул.стрийська

У Львові, у понеділок, 6 грудня, тролейбусний маршрут № 25 не курсуватиме у зв’язку із проведенням урочистостей та святкового концерту з нагоди 30-річчя ЗСУ.

„У понеділок, 6 грудня, на площі біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбудуться урочистості з нагоди відзначення 30-ї річниці Збройних Сил України. У зв’язку з їх проведенням будуть перекриті вул. Героїв Майдану та вул. Стрийська (від вул. І. Франка до вул. Сахарова)” - повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

 Вул. Героїв Майдану буде перекрита в період з 09.00 до – 20.00 год, а вул. Стрийська (на проміжку від вул. І. Франка до вул. Сахарова) – з 09.00 до 14.00 год та з 16.00 до 22.00 год.

Автобусні маршрути № 3а, 18 і 57 об’їжджатимуть перекриті вулиці.  Вони здійснюватимуть об’їзд закритої ділянки по вул. Чмол, вул. Козельницькій, вул. І Франка з виїздом на вул. Шота Руставелі. В період між 14.00 год. і 16.00 год - автобуси курсуватимуть за звичнийм маршрутом.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.