Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Понеділок, 6 грудня 2021, 15:38

Львівщину перевели до жовтої зони карантину

карантин у Львові

Державна комісія ТЕБ і НС з 7 грудня скасувала "червону" карантинну зону для Львівської області.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні, 6 грудня, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила скасувати з 7 грудня "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Львівської, а також Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та Києва.

Зокрема, з 7 грудня на території Львівщини встановлюється "жовта" карантинна зона.

Нагадаємо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, а з 22 листопада на Львівщині для проїзду у транспорті розпочали вимагати Covid-сертифікат.

Також з 6 грудня у "жовтій" зоні необхідно мати принаймні одне щеплення проти Covid-19 або негативний ПЛР-тест, а з 8 листопада всіх невакцинованих працівників закладів освіти розпочали відсторонювати від роботи без збереження заробітної плати. Перелік професій, які підлягають обов'язковій вакцинації від коронавірусу, планують ще розширити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.