Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

палац Бадені

busk-portal.com

Понеділок, 13 грудня 2021, 12:40

На території палацу Бадені у Буську встановили камери відеоспостреження

палац Бадені

Камери відеоспостереження на території палацу Бадені у Буську встановили у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад. 

Про це повідомив Буський медіа портал.

У Буську на території Палацу Бадені встановили камери відеоспостереження за 105 тис. 417 грн завдяки перемозі в Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад-2021.

Закупівлю камер відеоспостереження оголосили у системі ProZorro 23 жовтня, а 22 листопада ГО "Фундація Жіноча рада" уклала договір з ТОВ "Вітелеком", яке було єдиним учасником закупівлі. Відповідно до укладеного договору вартість комплекту обладнання для системи відеоспостереження становить 87 417 грн. За роботи по монтажу заплатили 10 833 грн, а за підключення камер до віддаленого доступу до центрального блоку управління − 4 166 грн.

Зазначимо, проєкт "Безпечний палац Бадені" реалізувала ГО "Фундація Жіноча рада" у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яку реалізує Асоціація "Єврорегіон Карпати – Україна" в межах проєкту "Карпатська мережа регіонального розвитку" спільно з Міністерством розвитку громад і територій України, Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями та фінансується за кошти Державного бюджету України, отриманих на фінансування Програми підтримки секторальної політики − Підтримка регіональної політики України.

А бенефіціарами проєкту виступили мешканці Буської територіальної громади та громадські організації "Фундація жіноча рада", "Фундація небайдужих",  "Товариство Бужани", "Фундація Бадені", "Братство бджолярів "БУГ".

Нагадаємо, у 2019 році управління будинками Буська провело тендер у системі ProZorro на першу чергу реставраційних робіт з ліквідації аварійного стану Палацу Бадені ХІХ ст., яку переможець тендеру мав здійснити до 31 грудня 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.