Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Броди

Понеділок, 13 грудня 2021, 13:10

Золочівська райрада виплатить понад 80 тисяч за незаконне звільнення

Броди

Золочівська районна рада виплатить 81 тисячу гривень за незаконне звільнення ексзаступниці голови Бродівської районної ради Віри Підгрушної.

Про це повідомив Буський медіа портал.

8 листопада голова Золочівської РДА Василь Маркевич видав розпорядження, згідно з яким Золочівська районна рада виплатить 81 тисячу гривень за незаконне звільнення ексзаступниці голови Бродівської районної ради Віри Підгрушної.

Відповідно до розпорядження, кошти виплатять Львівському обласному центру зайнятості на відшкодування допомоги по безробіттю, виплаченій Вірі Підгрушній. Їх виділили шляхом зменшення бюджетних призначень передбачених районній раді на "Програму розвитку позитивного іміджу Золочівського району на 2021 рік".

Зазначимо, 9 квітня 2020 року на позачерговій сесії Бродівської районної ради депутати звільнили з посади заступницю голови райради Віру Підгрушну. Питання про звільнення з посади заступника голови Бродівської районної ради Віри Підгрушної внесли під час засідання сесії за депутатською ініціативою та пропозицією голови Бродівської районної ради Євгена Шведа.

Тоді участь у таємному голосуванні з цього питання взяли 22 депутати Бродівської райради, з яких один проголосував проти. 

Нагадаємо, Золочівська міськрада вдруге замовила послуги з розміщення статей та оголошень для висвітлення своєї діяльності у ЗМІ в 2021 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.