Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Кулинич

Фб Кулинич

Вівторок, 14 грудня 2021, 16:50

Кулинич отримала 60 гривень за відрядження у 2021 році

Ірина Кулинич

У 2021 році директорка департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірина Кулинич отримала 60 гривень за відрядження.

Про це повідомив департамент економічного розвитку Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич отримала 60 гривень за відрядження.

Зокрема, 1 жовтня Кулинич їздила у відрядження в Ужгород для участі у міжнародній регіональній конференції "Посилення фінансової дисципліни місцевих громад. Роль та функції Рахункової палати", за що отримала 60 грн.

Нагадаємо, Ірина Кулинич очолює департамент економічної політики з 2008 року. До свого призначення працювала у Івано-Франківській міській раді. Зараз вона є також депутаткою Івано-Франківської міської ради від об'єднання "Самопоміч".

Додамо, у січні цього року Кулинич отримала 23 тис. грн зарплати, у лютому – 40 тис. грн, у березні – 89 тис. грн, у квітні – 40 тис. грн, у травні – 48 тис. грн, у червні – 86 тис. грн, у липні – 77 тис. грн, у серпні – 59 тис. грн, у вересні – 34 тис. грн, у жовтні – 40 тис. грн, у листопаді − 56 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.