Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. І. Франка, 58

city-adm.lviv.ua

Середа, 15 грудня 2021, 12:29

У Львові шукають архітекторів для створення центру соціальних інновацій УГКЦ

вул. І. Франка, 58

У місті оголосили Всеукраїнський відкритий архітектурний бліц-конкурс на кращу пропозицію центру соціальних інновацій на вул. І.Франка, 58.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові оголосили Всеукраїнський відкритий архітектурний бліц-конкурс на кращу проєктну пропозицію із реконструкції нежитлової будівлі на вул. Івана Франка, 58 у центр соціальних інновацій Львівської Провінції Згромадження Найсвятішого Ізбавителя (Редемптористи) УГКЦ.

Основними завданнями конкурсу є:

- розробити проектне рішення реконструкції існуючих нежитлових будівель з надбудовою забезпечивши максимально функціональне використання існуючої плями забудови;

- розробити вирішення об’єму та фасадів будівлі з урахуванням архітектурних та композиційних вимог сформованого історичного середовища;

- забезпечити ефективне наповнення будівлі громадською та соціальною функціями, що створить затишне та комфортне співіснування всіх дотичних до даного простору;

- врахувати економічну складову реалізації проектних рішень та утилітарність обслуговування і використання об’єкту.

Конкурсні пропозиції прийматимуть до 14 лютого 2022 року, а 25 лютого відбудеться визначення переможців. Призовий фонд конкурсу складає 180 000 грн та складається із трьох премій:

- перша премія – 90 000 грн;

- друга премія – 60 000 грн;

- третя премія – 30 000 грн.

Нагадаємо, роішення провести архітектурний конкурс виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв ще 19 листопада цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.