Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Середа, 15 грудня 2021, 17:15

Центр зайнятості Львівщини оприлюднив вакансії із зарплатою у 20-35 тисяч гривень

Львівщина

У базі вакансій обласного центру зайнятості є 100 вакансій із зарплатою від 20 до 35 тисяч гривень.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 13 грудня цього року у базі вакансій Львівського обласного центру зайнятості налічується понад сто пропозицій працевлаштування із зарплатою, що коливається від 20 до 35 тисяч гривень.

Із них  третина – для водіїв автотранспортних засобів, трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, а також машиністів крана, екскаватора, бульдозера або автогрейдера.

Високу винагороду пропонують працедавці фахівцям будівельного профілю, зокрема, монтажникам, мулярам, бетонярам, лицювальникам-плиточникам або зварникам.

Також на 20 і більше тисяч гривень можуть розраховувати забійники, укладальники-пакувальники, оператори автоматичної лінії для виготовлення ізольованих жил, обвалювальники м’яса, різальники скла, друкарі флесографічного друкування, скручувальники виробів кабельного виробництва, механіки тощо.

У рейтинг із зарплатою 20-30 тисяч гривень потрапили вакансії і для осіб з вищою освітою: майстра шляхового, начальника зміни, відділення або цеху, інженера з проєктно-кошторисної роботи, інженера-програміста, начальника відділу, провідного інженера.

Натомість із зарплатою у 25 тисяч гривень у центрі зайнятості є лише три вакансії – завідувач лабораторії (сфера сільського господарства), агроном та головний інженер на виробництві (харчова промисловість).

Загалом в області потребують укомплектування 4420 вільних робочих місць і вакантних посад.

Нагадаємо, станом на початок грудня цього року у центрі зайнятості області зареєстрували 5,2 тисячі вільних вакансій, а роботу шукали більше 13 тисяч безробітних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.