Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дорога перед Болеховом

stryi.online

Четвер, 16 грудня 2021, 13:50

Рух вантажівок обмежили від межі Львівської та Івано-Франківської областей до міста Калуш

дорога перед Болеховом

Через аварійні роботи у місті Болехів рух вантажівок обмежили від межі Львівської та Івано-Франківської областей до міста Калуш.

Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Від 10:00 сьогодні, 16 грудня, до 10:00 завтра, 17 грудня, Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області обмежила рух великовагових транспортних засобів на дорозі загального користування державного значення Н-10 Стрий − Івано-Франківськ − Чернівці − Мамалига км 16+462 − км 73+570 (від межі Львівської та Івано-Франківської областей до міста Калуш).

Рух вантажівок обмежили у зв’язку з проведенням аварійних робіт у місті Болехів. Об’їзд здійснюється дорогами загального користування державного значення Н-09 Мукачево − Львів та Т-14-19 Миколаїв − Жидачів − Калуш.

Зазначимо, як повідомило видання "Мій Стрий", на Моршинському мості знаходяться пости патрульних, які скеровують водіїв, котрі прямують через Болехів і далі, в об’їзд, оскільки дорога перед Болеховом повністю перекрита.

Нагадаємо, через сильний туман у львівському аеропорті затримуються вісім рейсів та ще два рейси скасували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.