Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Гречаник

stebnyk.com

П'ятниця, 17 грудня 2021, 14:40

Гречаник отримав майже 11 тисяч за відрядження цього року

Руслан Гречаник

Директор департаменту екології Львівської ОДА Руслан Гречаник отримав майже 11 тис. грн за відрядження, з них 4 тис. грн − кошти Європейського Союзу.

Про це повідомив департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році директор департаменту екології Львівської ОДА Руслан Гречаник отримав 10 954,36 грн за відрядження. Зокрема, Гречаник їздив у:

- Київ на робочу зустріч із керівництвом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (6 квітня) − 5 208 грн;

- Київ для участі у Всеукраїнському форумі "Україна 30. Екологія" (8-9 червня) − 1667,50 грн;

- м. Звєжинець (Республіка Польща) для участі у підсумковій конференції проєкту "РовеЛове розточчя − разом попри кордони" − 4078,86 грн, фінансовані коштом Європейського Союзу.

Зазначимо, всього станом на 1 грудня працівникам департаменту виплатили 24 622,50 грн за відрядження, з них 12385,92 грн − кошти державного бюджету, а 12236,58 грн − фінансування з Європейського Союзу

 

Нагадаємо, у 2020 році директор департаменту екології Львівської ОДА Руслан Гречаник задекларував 433 тисяч гривень доходу та рахунки у банках.

Зазначимо, Руслан Гречаник очолює департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА з 2016 року. До цього він був директором Українського лісового селекційного центру Держагентства лісових ресурсів та доцентом кафедри лісових культур та лісової селекції у Національному лісотехнічному університеті України. Свою кар'єру розпочинав як лісоруб Сколівського лісництва.

Більше про посадовця Львівської ОДА можна дізнатися зі статті "Таємниці похоронного бізнесу родини Гречаників".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.