Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 17 грудня 2021, 14:59

На Левандівці зведуть новий житловий комплекс

візуалізація

Виконком дозволив збудувати на вул.Роксоляни два 6-поверхові житлові будинки з дворівневим підземним паркінгом.

Сьогодні, 17 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Галицька перспектива" комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Роксоляни у Львові.

Новий житловий комплекс збудують на 8 земельних ділянках, загальною площею 0,6904 га, що перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, житловий комплекс складатиметься із двох 6-поверхових будинків висотою 21 метр. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%, площа будинків складатиме 1586,32 м² та 929,66 м².

"Йде мова про забудову середньої поверховості. Тут пропонується збудувати 6 поверхів з наявністю дворівневого паркінгу" – пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

У новому житловому кварталі забудовник облаштує майданчик для дітей загальною площею у 106,87м², майданчик для занять фізкультурою – 53,44 м², майданчик для відпочинку дорослого населення – 48,9 м², підземний сміттєвий майданчик, гостьову автостоянку та дворівневий підземний паркінг.

За словами Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам. 

Земельні ділянки, на яких зведуть житловий комплекс, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території району у межах вул. Роксоляни – вул. Білогорщі.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Галицька перспектива" зареєстроване з 2019 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є львів'яни, Андрій Депко і Ірина Депко, Ганна Калита, Ольга і Катерина Луцишини, Марія Онисько, Оксана Камінська, Роман Матвій. Андрій Депко, Ольга Луцишин та Роман Матвій є також власниками обслуговуючого кооперативу "Садово-городнє товариство "Інструментальник".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.