Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Івах

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 20 грудня 2021, 12:34

У Львові планують затвердити перелік об’єктів, які не підлягають приватизації

Сергій Івах

Комунальна комісія підтримала проєкт ухвали про затвердження переліку комунальної власності, що не підлягають приватизації.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Під час засідання комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища Львівської міської ради депутат фракції Європейська Солідарність, голова комунальної комісії Сергій Івах підтримав проєкт ухвали про затвердження переліку об'єктів права комунальної власності Львівської МТГ, що не підлягають приватизації.

За його словами, такі мораторії на рівні держави уже накладені на освітні та медичні заклади.

"Ми сьогодні вперше підтримали проект ухвали, у якому запропоновано затвердити перелік об’єктів, які не підлягають приватизації. Можемо назвати це своєрідним мораторієм. Йдеться про перше таке приміщення, за адресою вул. Сихівська, 11. Ми нещодавно передали цей об’єкт на баланс УДЮМК Сихівського району. Це приміщення для дитячо-юнацької школи і сьогодні ми прийняли рішення внести даний об’єкт у перелік об’єктів, на які накладається мораторій на приватизацію. Тому що у Сихівському районі недостатньо схожих приміщень для того, щоб молодь могла займатися спортом і розвивати себе" – наголосив Сергій Івах.

Якщо дана ухвала буде підтримана в сесійній залі, то комісія комунального майна, ресурсів та історичного середовища напрацьовуватиме перелік таких приміщень у кожному районі, де буде недоцільним продаж.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.