Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

www.mns.gov.ua

Четвер, 24 січня 2013, 11:27

144 населені пункти повністю знеструмлені у Львівській області

Станом на сьогоднішній ранок, 24 січня, без електропостачання залишаються повністю 144 населені пункти у Львівській області та 22 частково.

Про це повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ «Львівобленерго».
Знеструмленими на даний час залишаються селища у Жовківському, Сокальському, Кам'янка-Бузькому, Радехівському, Яворівському районах.

Вчора, 23 січня, «Львівобленерго» відновило електропостачання у 117 населених пунктах Львівської області. Основними причинами вимкнень електромереж стали обриви проводів, тросів внаслідок інтенсивного намерзання ожеледі, а також падіння обледенілих дерев на лінії електропередачі. Стінка ожеледі на проводах становить до 20-25 мм, що вдвічі перевищує допустимі норми.

Проведення аварійно-відновлювальних робіт ускладнює намерзання ожеледі на електроустановках та опорах ліній електропередачі.
Аварійно-відновлювальні роботи продовжуються.

До ліквідації наслідків негоди додатково залучена техніка та працівники з інших структурних підрозділів ПАТ «Львівобленерго», МНС, комунальних підприємств, ЗАТ «Електро».

Нагадаємо, ситуацію, спричинену у області погодними умовами, оголосили надзвичайною місцевого рівня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.