Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Вівторок, 21 грудня 2021, 13:52

В Україні встановили вартість пробного ЗНО

ВНЗ Львова

Вартість пробного зовнішнього незалежного оцінювання становитиме до 309 гривень в залежності від регіону.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. 

Вартість пробного зовнішнього незалежного оцінювання становить 213-309 гривень в залежності від регіону.

Як пояснили в УЦОЯО, вартість пробного ЗНО встановлюють регіональні відділення.

"Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість проведення пробного ЗНО. Вона різниться за регіонами й коливається в межах від 213 грн до 309 грн. Такий розкид пов’язаний з особливостями організації пробного ЗНО, зокрема з вартістю друку й доставки матеріалів у тому чи тому регіоні, прогнозованою кількістю тестувань тощо" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, пробне зовнішнє незалежне оцінювання стартує 19 березня й проходитиме з таким предметів: українська мова; українська мова і література.

26 березня пройде пробне ЗНО з таких предметів: історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме з 5-22 січня 2022 року. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Додамо, основна сесія ЗНО пройде з 23 травня по 17 червня 2022 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.