Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталя Табака

ФБ Табаки

Вівторок, 21 грудня 2021, 10:35

Наталя Табака отримала майже сім тисяч за відрядження з держбюджету

Наталя Табака

Цього року начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака отримала 6 500 грн за відрядження з державного бюджету.

Про це повідомило управління туризму та курортів Львівської ОДА у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака отримала 6 500 грн за чотири відрядження з державного бюджету. Зокрема, Табака їздила у:

- Київ для участі у Всеукраїнському форумі "Україна 30. Інфраструктура" на тему "Велике будівництво: вигода для українських регіонів" (з 23 до 25 лютого) − 1401,99 грн;

- Київ для участі у туристичному фестивалі "Мандруй Україною" (з 22 до 24 серпня) − 2028,97 грн;

- Київ для участі на урочистому прийомі Й.В. Надзвичайного Повноважного Посла Республіки Узбекистан в Україні з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності Республіки Узбекистан (9 та 10 вересня) − 1514,98 грн;

- Київ для участі в щорічному заході Ukraine Tourism Awards − головній туристичній премії року в Україні, котра щорічно об'єднує найкращих гравців туристичного ринку (з 16 до 18 грудня) − 1554,06 грн.

Зазначимо, цього року не здійснювалися витрати на закордонні відрядження Наталі Табаки коштом державного та обласного бюджетів.

Нагадаємо, цього року начальник управління капбудівництва Львівської ОДА Роман Калагурський отримав 1 800 грн за відрядження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.