Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Львівобленерго

Четвер, 24 січня 2013, 11:58

У 229 населених пунктах Львівщини відновлено електропостачання

На Львівщині, станом на сьогодні відновлено електропостачання у 229 населених пунктах. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

У першу чергу особлива увага приділяється забезпеченню електропостачанням медичних та навчальних закладів, а також інших об'єктів соціальної сфери.

Для цього задіяні 54 пересувні електростанції. У резерві ГТУ МНС України в Львівській області знаходяться 8 автономних електростанцій різної потужності.

Роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продовжено. До виконання робіт залучено 162 бригади та оперативні групи (292 одиниць техніки та 993 осіб), зокрема від Публічного акціонерного товариства «Львівобленерго» – 71 бригада (88 одиниць техніки та 331 особа) та Закритого акціонерного товариства «Електро» – 3 бригада (11 одиниць техніки та 24 особа).

Нагадаємо, станом на 24 січня залишаються знеструмленими повністю 145 та частково 22 населені пункти області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.