Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 23 грудня 2021, 12:07

Шість депутатів ЄС змінили комісії у Львівській міськраді

Львівська міськрада

Депутати змінили членів постійних комісій міськради.

Сьогодні, 23 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до структури та персонального складу постійних комісій міськради. "За" проголосували 48 депутатів.

Із чотирьох постійних комісій виключили шість депутатів фракції Європейська Солідарність, натомість їх включили у інші комісії. Зокрема:

- до складу комісії фінансів та планування бюджету включили: Петра Адамика як секретаря (входив до комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв'язків); Олену Пелех (входила до комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища); Назарія Бербеку (входив до комісії архітектури, містобудування та розвитку територій);

- до складу комісії архітектури, містобудування та розвитку територій включили Ольгу Посипанко (входила до комісії фінансів та планування бюджету);

- до складу комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв'язків включили Юрія Гриніва (входив до комісії фінансів та планування бюджету);

- до складу комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища включили Тетяну Шевченко (входила до комісії фінансів та планування бюджету).

"Ми на фракції прийняли рішення, що з метою обміну досвідом будемо час від часу проводити ротацію членів фракції у різних комісіях Львівської міської ради" – пояснив голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик.

Нагадаємо, у Львівській міськраді 8-го скликання працюють 12 постійних комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.