Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Снопківська,47

lvivrada.gov.ua

Четвер, 23 грудня 2021, 16:55

Львівські депутати затвердили меморандум про створення мистецького центру на Снопківській

вул. Снопківська,47

Депутати Львівської міськради затвердили меморандум про створення мистецького центру на вул. Снопківській, 47.

Сьогодні, 23 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили меморандум про створення мистецького центру на вул. Снопківській, 47 між виконавчим комітетом Львівської міської ради, Львівським фаховим коледжем декоративного і ужиткового мистецтва ім. І. Труша та Львівською національною академією мистецтв та особливі умови оренди нежитлових приміщень на вул. Снопківській, 47. "За" проголосували 55 депутатів.

Відповідно до документа, на вулиці Снопківській, 47, де зараз функціонує Львівський фаховий коледж транспортної інфраструктури, створять мистецький центр. Виконком Львівської міськради тепер має звернутися до Львівської міської ради, щоб сприяти наданню коледжу іншого приміщення.

Зазначимо, приміщення на вул. Снопківській,47 є нежитловими та мають площу 6176,90 кв. м. Вони знаходяться на балансі ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради".

Після того, як коледж вивільнить приміщення, їх передадуть в оренду для розміщення закладу мистецької освіти терміном на 5 років без права передачі в суборенду.  

Нагадаємо, Львівська ОДА відхилила пропозиції всіх учасників закупівлі із проведення архітектурного конкурсу щодо облаштування культурно-мистецького центру в Свірзькому замку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.