Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Береза

Вівторок, 28 грудня 2021, 16:55

Стійбище Берези цілодобово охоронятимуть за 600 тисяч

Олег Береза

Служба автомобільних доріг Львівщини витратить 660 тисяч гривень на охорону своєї адмінбудівлі у 2022 році.

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер у системі ProZorro на послуги з охорони 1-го, 2-го та 3-го поверхів адміністративного приміщення цієї установи на вул. Володимира Великого, 54 у Львові, які переможець тендеру має постачати галереї до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартує 11 січня 2022 року, а очікувана вартість послуг становить 660 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, всього Служба автомобільних доріг у Львівській області замовила один цілодобовий пост охорони, який має працювати цілодобово, зокрема, й у святкові та вихідні дні.

У обов'язки охоронців входять: контроль входу-виходу та охорона громадського порядку в приміщенні закладу; чергування на території 1-го, 2-го та 3-го поверхів; контроль відвідувачів тощо.

Зазначимо, Службу автомобільних доріг Львівщини з 2019 року очолює Олег Береза, ексдепутат Львівської міськради від Самопомочі та колишній директор ЛКП "Львівелектротранс".

У 2020 році Береза купив квартиру та два машиномісця у новобудові Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.