Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Інститут конвеєробудування

Фонд держмайна

Середа, 29 грудня 2021, 11:31

Фірма співвласниці Краківського ринку придбала інститут конвеєробудування у Львові

Інститут конвеєробудування

Фонд держмайна продав акції інституту конвеєробудування на вул. Базарна, 20 за 70 мільйонів гривень ТзОВ "Фірма "Ліокс".

Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях продало у системі ProZorro пакет акцій у 72,6920% статутного капіталу ПрАТ "Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування", що знаходиться на вул. Базарна, 20 у Львові.

Йдеться про 944 560 штук акцій загальною номінальною вартістю 236 140 грн.

Аукціон стартував 28 грудня, участь у ньому взяли семеро фірм та підприємців, а переможцем обрали ТзОВ "Фірма "Ліокс", яке запропонувало 70 002 000 грн за акції заводу.

Фонд держмайна виставив інститут конвеєробудування на аукціон ще у лютому цього року. Станом на 1 жовтня штат підприємства становив 22 людини, а до його складу входять 19 нежитлових приміщень загальною площею майже 6 000 кв.м. Прибуток інституту за дев'ять місяців цього року склав 91 млн грн.

У документі зазначається, що ПрАТ "Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування" є єдиним в Україні спеціалізованим проектно-конструкторським інститутом із розробки та проектуванню транспортних систем, підіймально-транспортного обладнання неперервної дії.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Фірма "Ліокс" зареєстроване у Львові у 1993 році, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власниками фірми є львів’янки Наталія Щадило та Оксана Щадило, директор підприємства – Любомир Пук.

Наталії Щадило також належать львівські фірми ТзОВ "Каньйон" (обслуговування наземного транспорту), ТОВ "Кляса" (діяльність ресторанів, директор – Володимир Дідух), вона є співвласницею ТзОВ "Краківський ринок" та ТзОВ "Девелоптмен груп" (будфірма).

Додамо, незаконну забудову у Рясному-1, яке зводило ТзОВ "Каньйон", у 2019 році дозволили добудувати, – Львівська міськрада уклала з підприємством мирову угоду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.