Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 30 грудня 2021, 11:54

Правоохоронці Львівщини працюватимуть у посиленому режимі на зимові свята

львівська поліція

Усього до охорони публічного порядку у Львівській області залучать понад 1300 правоохоронців.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На зимові свята у Львівській області правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. Основні зусилля скерують на попередження та недопущення вчинення кримінальних злочинів, правопорушень та порушень публічного порядку під час святкування Нового 2022 року.

"До завершення свят особовий склад поліції Львівщини переведений на посилений варіант несення служби. Ми ретельно спланували заходи для охорони публічного порядку та дотримання законності у Львові та області, намагались передбачити усі ситуації, які можуть виникнути під час святкування зустрічі Нового року та готові надати мешканцям і гостям Львівщини якісні поліцейські послуги" − повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський.

У Львові правоохоронці приділятимуть основну увагу охороні публічної безпеки у центральній частині міста, біля новорічної ялинки на проспекті Свободи та на площі Ринок.

Також збільшили кількість поліцейських нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення, створені додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні вибухотехнічні групи.

Зазначимо, до охорони публічного порядку, окрім особового складу поліції Львівщини та Управління патрульної поліції Львівської області, залучать військовослужбовців Національної гвардії України, офіцерів та курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ − загалом понад 1300 осіб.

"Також пам’ятайте, що значну кількість правопорушень громадяни скоюють, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння − це, зокрема, хуліганства, бійки, сімейні та побутові конфлікти. Тому не зловживайте спиртним і поводьтесь відповідально.

Не забувайте також про те, що керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння − це правопорушення. Якщо є необхідність кудись оперативно дістатись, краще скористайтесь громадським транспортом або послугами таксі" − йдеться у повідомленні.

У випадку якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи поліції або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. Так само повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

Нагадаємо, на новорічно-різдвяні свята у Львівській МТГ проведуть понад 50 заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.