Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

npu.gov.ua

неправомірна вигода

Середа, 5 січня 2022, 16:00

Директор мисливського господарства на Львівщині вимагав хабарі за видачу дозволів

npu.gov.ua

Директор державного мисливського господарства на Львівщині налагодив схему одержання коштів за розв'язання питання щодо дозвільних документів. 

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Директор державного мисливського господарства на Львівщині налагодив схему одержання коштів із місцевих жителів за розв'язання питання щодо дозвільних документів. Він вимагав неправомірну вигоду за видачу дозвільних документів на здійснення мисливської діяльності у ввірених йому угіддях. Кошти він отримував у два етапи.

Учора, 4 січня, оперативники затримали директора підприємства під час одержання другого "траншу" у розмірі 500 доларів США. Раніше, у грудні 2021 року, задокументували факт отримання ще 500 доларів США від фізичної особи.

Директора мисливського господарства затримали в порядку статті 208 КПК України, а у службовому кабінеті та за місцем проживання провели санкціоновані обшуки. 

Посадовцю повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.