Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Сигнівка

google.com.ua

Четвер, 6 січня 2022, 12:05

15 гектарів землі у промзоні Сигнівка у Львові повторно виставили на торги

Сигнівка

Ділянку площею 15 га у промзоні "Сигнівка" у Львові виставили на аукціон за майже 90 млн грн ще у жовтні 2021 року, але тоді ніхто не взяв участь у торгах.

Управління земельних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради повторно виставило на прдож у системі ProZorro земельну ділянки площею 15,1406 га у промисловій зоні "Сигнівка" у Львові на вул. Північна (ділянка 2-2).

Аукціон стартував сьогодні, 6 січня, прийом пропозицій триватиме до вечора 11 січня, а проведуть аукціон 12 січня. Стартова ціна ділянки − 87 464 920 грн.

Цільове призначення земельної ділянки − для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. якісна інфраструктура, яка вкрай потрібна для успішного ведення бізнесу. На ділянці є водопостачання, електрика та завершується будівництво газопроводу.

Зазначимо, цю ділянку вперше виставили на продаж у жовтні минулого року. Її стартова ціна була такою ж, аукціон планували провести 23 листопада. Тоді ніхто не взяв участь у земельних торгах.

Нагадаємо, Львівська міська рада продасть майже три гектари землі у промзоні "Сигнівка" австрійській компанії, яка займається виробництвом пінополістиролу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.